آشنایی با دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی
-
1
دندانسازی چیست؟
-
2
دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی
-
3
چه کسانی میتوانند در این دوره شرکت کنند؟
-
4
فرصتهای شغلی پس از شرکت در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی
-
5
مزایای اخذ مدرک دندانسازی جهاد دانشگاهی
-
6
چگونه در دورههای دندانسازی شرکت کنیم؟
-
7
آیا امکان تاسیس لابراتوار با مدرک دندانسازی جهاد دانشگاهی وجود دارد؟
-
8
درآمد دندانسازان چقدر است؟
-
9
سخن پایانی
-
10
مقالات سایت
صفر تا صد آشنایی با دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی
در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی تا چه اندازه تخصص پیدا میکنیم؟ فرصتهای شغلی به دست آمده پس از گذراندن این دوره چه هستند؟ اگر قصد شرکت در دورههای دندانسازی را داشته باشید، احتمالا این سوالات به همراه یک سری سوالات دیگر نیز برای شما پیش آمدهاند. امروزه رشته دندانسازی به عنوان یکی از رشتههای پر درآمد و پولساز به حساب میآید. به همین دلیل ممکن است شما نیز قصد شرکت در دوره آموزش دندانسازی و تبدیل شدن به یک متخصص در این زمینه را داشته باشید. در این مقاله قصد داریم توضیحات جامعی را در رابطه با این موضوع بیان کنیم تا اگر قصد دارید دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی را بگذرانید، از همه جنبههای آن مطلع شوید. برای آگاهی بیشتر درباره این دوره، در ادامه با ما همراه باشید.
دندانسازی چیست؟
پیش از اینکه بخواهیم شما را با دوره دندانسازی تجربی جهاد دانشگاهی آشنا کنیم، بهتر است ابتدا اطلاعاتی را در رابطه با رشته دندانسازی در اختیار شما قرار دهیم. دندانسازی رشتهای از زیرشاخه علوم پزشکی است که در طی آن، افراد تخصص لازم را برای ساخت انواع روکشهای دندانی، ایمپلنتها، پلاکهای ارتودنسی، دندان مصنوعی، لمینت دندان، انواع روکش دندان طلا و غیره را پیدا میکنند.
جالب است بدانید که امکان کسب مدرک دانشگاهی در این زمینه، وجود دارد. برای این کار متقاضیان باید با شرکت در کنکور سراسری، رتبه لازم را به دست آورده و این رشته را برای ادامه تحصیل خود انتخاب کنند. البته امروزه راههای دیگری نیز برای اخذ مدرک این مهارت وجود دارد که در ادامه به بیان این راهها میپردازیم.
لابراتوار دندانپزشکی یا همان دندانسازی چیست؟
لابراتوار دندانسازی چیست عنوان مقالهای است که با کلیک برروی دکمه زیر میتوانید آن را مطالعه کنید، مختصر و کوتاه بخواهیم بگوییم، لابراتوار دندانسازی جایی است که انواع پروتزهای دندانی ویژهٔ هر بیمار به سفارش و توصیه دندانپزشکان ساخته میشود. تکنیسینهای دندانسازی، با توجه به نسخه دندانپزشک، اقدام به ساخت انواع پروتزها میکنند. در واقع، دندانسازها که در لابراتوارهای دندانسازی فعالیت دارند، یک عضو از تیم دندانپزشکی محسوب میشوند که با همکاری یکدیگر به بازسازی دندانهای ازدسترفته یا اصلاح دندانهای آسیبدیده بیماران میپردازند.
دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی
امروزه به دلیل کم بودن ظرفیتهای دانشگاهی رشته دندانسازی و همچنین سختی قبولی در این رشته از طریق کنکور سراسری، برخی آموزشگاهها نسبت به برگزاری دوره آموزش دندانسازی و اعطای مدرک در این زمینه اقدام نمودهاند. یکی از برگزار کنندگان این دورهها، جهاد دانشگاهی است که گواهی پایان دوره را نیز به شرکت کنندگان اعطا مینماید.
همانطور که از نام دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی پیداست، شرکت کنندگان در طی این دوره صرفا مباحث کلی از دندانسازی را آموزش میبینند و با کلیات رشته آشنایی پیدا میکنند. به همین علت فرد به صورت تخصصی توانمند نمیشود و آمادگی ورود به بازار کار را ندارد!
البته نباید هم انتظار داشت که از یک کلاس ده یا بیست نفره به همان تعداد دندانساز توانمند خروجی داشته باشد. خروجی دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی فردی است که اطلاعات کمی دربارۀ پروتز ثابت، پروتزهای متحرک، ارتودنسی و دستگاههای مختلف در این رابطه کسب کرده است. این دوره برای عموم مردم که تا به حال در این زمینه کار نکردهاند و هیچ پیش زمینهای ندارند، مناسب است. اما بعضی از شرکت کنندگان دندانسازان تجربی جویای مدرک هستند. لازم به ذکر است مدرک دندانسازی معتبر فقط از طریق تحصیل در رشته پروتز دندان کسب میشود نه شرکت در دورۀ جهاد دانشگاهی!
در مقالات دیگر هم مفصل توضیح دادیم که مرجع صدور مجوز لابراتوارهای دندانسازی یعنی معاونت درمان علوم پزشکی صرفاً مدرک فارغ التحصیلی رشته پروتز دندان را میپذیرد.
دورههای دندانسازی جهاد دانشگاهی در هر شهر که دانشگاه علوم پزشکی دارد تقریباً قابل برگزاری است، بعنوان مثال دورههای دندانسازی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، مشهد، تبریز، اصفهان، اهواز، شیراز و غیره؛ البته که سالها است که حتی در جهاد دانشگاهی تهران هم برگزار نشده!!!
چه کسانی میتوانند در این دوره شرکت کنند؟
دندانسازی یک کار بسیار تخصصی است و نیاز به مهارت بسیار بالایی دارد. از این رو در بازار شغلی این رشته شاهد وجود تعداد زیادی از دندانسازان هستیم که این مهارت را به صورت تجربی و پس از سالها کار کردن فرا گرفتهاند و اکنون به دنبال دریافت مدرک دندانسازی تجربی در این زمینه هستند. توصیه میشود در دوره دندانسازی بدون کنکور جهاد دانشگاهی شرکت کنند که حداقل به موارد علمی بیشتر واقف شوند و در پایان هم گواهی پایان دوره دریافت کنند.
در واقع اخذ گواهی پایان دوره اعطا شده توسط جهاد دانشگاهی میتواند خواسته این دسته از متقاضیان شرکت در این دوره را محقق سازد. اما به جز دندانسازان تجربی، برخی از افراد دیگر نیز تقاضای شرکت در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی را دارند. این دسته از افراد شامل عموم مردم هستند که قصد کسب یک مهارت جدید برای مشغول شدن در حیطه دندانسازی را دارند. برای کسب اطلاعات کلی این دوره میتواند به این دسته از افراد کمک کند. اما اگر به دنبال آموزش تخصصی هستید و میخواهید سریعتر به نتیجه برسید، میبایست زیر نظر یک استاد خِبره و با تجربه طی یک دوره حرفهای شروع به کسب تخصص کنید.
در این رابطه قسمت آموزش مجموعه لابراتوار دندانسازی (های دنت) سالها است که هنرجویانی به صورت کاملا VIP زیر نظر مستقیم استاد سرکار خانم زینب رحیم زاده آموزش کاربردی و علمی اجرایی میبینند و بعد از اتمام دوره توانایی کار کردن و ورود به بازار کار را دارند.
در این خصوص میتوانید با قسمت آموزش لابراتوار (های دنت) تماس داشته باشید و مشاوره کامل دریافت کنید.
برای اطلاع از چگونگی دورههای آموزش دندان سازی، مدت زمان دوره انتخابی، پشتیبانی و راهنمایی بعد از آموزش و همچنین هزینه دورهها میتوانید از طریق شمارههای زیر تماس حاصل فرمایید تا راهنماییهای لازم را دریافت کنید. مشاوره و اطلاعاتی دریافت میکنید که دقیقاً قبل از ثبتنام در هر دورهای لازم است بدانید تا اینکه بهترین تصمیم را داشته باشید.
دندانساز کیست و چه تفاوتی با دندانپزشک دارد؟
نام دندانپزشک و دندانساز بارها و بارها به گوش هر یک از ما خورده است. اما آیا این دو با یکدیگر تفاوت دارند یا اینکه هر دو یک فعالیت واحد را انجام میدهند؟ در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا پاسخ پرسش اینکه دندانساز کیست را دریافت کنید.
فرصتهای شغلی پس از شرکت در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی
میتوان گفت که بازار شغلی این رشته از شرایط خوبی برخوردار است. با این حال توجه به این نکته ضروری است که رشته دندانسازی جزو رشتههایی محسوب میشود که کسب تجربه در آن از اهمیت زیادی برخوردار است. به همین دلیل نمیتوان صرفا با گذراندن یک دوره، توقع کسب مهارت بالا در این زمینه را داشت.
مگر اینکه در دورهای که تجربیات و تکنیکها توسط یک استاد متخصص انتقال داده شود، شرکت کنید.
در واقع با شرکت در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی نمیتوان تبدیل به یک دندانساز حرفهای شد. برای این کار میتوانید در برخی لابراتوارهای دندانسازی نه به عنوان تکنسین بلکه کمک تکنسین مشغول به کار شوید تا مهارت تجربی لازم را کسب نمایید. لازم به ذکر است که کسب تجربه تحت این شرایط به مدیریت لابراتوار دندانسازی بستگی دارد که به دنبال رشد شما باشد یا خیر!
ناگفته نماند که در ایران برخی از دندانسازهای تجربی نسبت به تاسیس لابراتوارهای بدون مجوز اقدام نمودهاند. بنابراین حتی در صورت عدم تحصیل در این رشته نیز میتوانید در لابراتوارهای دیگر مشغول به کار شوید و یا اینکه لابراتوار خود را تاسیس کنید؛ لازمه این شرایط این است که با دندانپزشک یا کلینیکی لینک یا ارتباط داشته باشید.
مزایای اخذ مدرک دندانسازی جهاد دانشگاهی
معمولا افراد برای یادگیری یک مهارت جدید و کسب درآمد بالا به رشته دندانسازی روی میآورند. انتخاب مجموعهای که این دوره را در آن طی میکنید، از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و میتواند تا حدود زیادی ضامن موفقیتهای بعدی شما در این زمینه باشد. مدرک اخذ شده پس از شرکت در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی گواهینامهای است که بیشتر میتواند بعنوان رزومه برای افرادی که در حال مهاجرت از ایران هستند مناسب باشد.
البته با این گواهینامه به تنهایی نمیتوان مهاجرت کرد چرا که فقط بیانگر این است که شما چه دورهای را گذراندهاید و چه مهارتی دارید. پس برای مهاجرت باید به دنبال کانال دیگری باشید. برای کار کردن در لابراتوارهای داخل ایران هم این گواهینامه چندان به شما نمیتواند کمک کند. بلکه توانایی شما است که مورد ارزیابی قرار میگیرد، که متاسفانه این کسب تخصص در دورههای دندانسازی جهاد دانشگاهی میسر نمیشود.
چگونه در دورههای دندانسازی جهاد دانشگاهی شرکت کنیم؟
قبل از شرکت در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی پیشنهاد میکنیم یک تماس تلفنی با لابراتوار (های دنت) داشته باشید تا ضمن دریافت مشاوره رایگان و راهنماییهای لازم، بهتر بتوانید تصمیم گیری کنید.
آیا امکان تاسیس لابراتوار با مدرک دندانسازی جهاد دانشگاهی وجود دارد؟
سوال مهمی که برای بسیاری از شرکت کنندگان این دوره پیش میآید این است که آیا میتوان با مدرک دندانسازی جهاد دانشگاهی نسبت به تاسیس لابراتوار دندانسازی اقدام کرد؟
پاسخ این سوال، خیر است.
افراد برای تاسیس لابراتوار حتما باید در کنکور سراسری شرکت کرده باشند و در رشته پروتز دندان تحصیل کرده باشند.
به بیان دیگر تنها راه اخذ این مجوز، داشتن مدرک دانشگاهی رشته پروتز دندان است.
با این حال با اخذ مدرک جهاد دانشگاهی میتوانید فعالیت خود را در این حیطه آغاز نمایید.
درآمد دندانسازان چقدر است؟
همانطور که گفته شد، لابراتوارهای ساخت پروتزهای دندانی میتوانند انواع پروتزها را بسازند. اما معمولا هر لابراتوار مطابق با علایق و تجربه خود، حیطه خاصی را انتخاب کرده و در آن حیطه به فعالیت میپردازد. به عنوان مثال ممکن است یک لابراتوار تنها به ساخت لمینت متحرک و ثابت بپردازد در حالی که لابراتوار دیگر در زمینه ساخت انواع ایمپلنت فعالیت کند. یکی از نکاتی که تعیین کننده میزان موفقیت این لابراتوارها است، میزان مهارت و دست ورزی متخصصان آن است. در واقع هر چند که روز به روز شاهد نفوذ تکنولوژیهای دیجیتال به لابراتوارها هستیم اما همچنان مهارتهای دستی، یکی از مهمترین تواناییهایی به شمار میروند که از یک تکنسین موفق توقع میرود به آنها مسلط باشد.
یکی از مهمترین نکاتی که سبب تفاوت دستمزد دندانسازان میشود، تسلط به همین تکنیکهای دست ورزی است.
همانطور که میدانید، درآمد دندانسازان با یکدیگر متفاوت است و به همین دلیل نمیتوان مقدار مشخصی را بیان کرد. این موضوع بستگی به مواد اولیه مورد استفاده و مهارت دندانساز دارد. بنابراین اگر میخواهید به یک دندانساز پردرآمد تبدیل شوید، حتما باید طبق یک نقشه و زیر نظر آموزش مستقیم یک استاد مطرح و متخصص قرار بگیرید.
سخن پایانی
رشته دندانسازی یکی از رشتههای پرطرفدار علوم پزشکی و بهداشتی است که امروزه متقاضیان زیادی دارد. دلیل این تقاضای زیاد را میتوان در درآمد کافی، جایگاه اجتماعی مناسب و موارد دیگر جستجو کرد. متخصصان این حیطه با دندانپزشکان ارتباط نزدیکی دارند و کار هر یک از این افراد بدون دیگری ناقص است. در واقع دندانپزشکان به صورت بالینی به معاینه بیماران میپردازند و اقدامات لازم را برای درمان آنها انجام میدهند. در حالی که دندانسازان هیچ ارتباطی با بیماران ندارند و تنها به ساخت ابزارها و پروتزهای مورد نیاز دندانپزشکان میپردازند. این کار پس از قالب گیری از دهان بیماران آغاز میشود.
خوشبختانه امروزه علاوه بر امکان تحصیلات دانشگاهی در رشته پروتز دندان و دندانسازی، متقاضیان میتوانند این مهارتها را در دورههای آزاد به دست آورند و تحت دوره دندانسازی تجربی آموزش ببینند. این افراد میتوانند با شرکت در دوره پروتز دندان جهاد دانشگاهی با کلیات رشته دندانسازی به صورت تئوریک آشنا شوند و یا اگر به دنبال آموزشگاهی هستند که صفر تا صد دندانسازی را به صورت کاملا تخصصی و حرفهای یاد بگیرند، میتوانند از دوره آموزش دندانسازی زینب رحیم زاده بهره برده و گواهی پایان دوره از مجموعه (های دنت) کسب نمایند.
همچنین محتواهای تخصصی این رشته شامل کانال آموزش دندانسازی تهیه شده توسط مجموعه (های دنت) میتواند برای علاقهمندان این رشته کاربردی و مفید باشد. با برگۀ دانلود رایگان کتاب آموزش دندانسازی از طریق وبسایت (های دنت) نیز میتوان به منابع و ایبوکهای رایگان رشته دندانسازی دست پیدا کرد. امید است که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد.
مقالات سایت
هرآنچه سؤال یا مُشکلی در ارتباط با این مقاله دارید از طریق دیدگاه در میان بُگذارید، دیدگاه شما بدون پاسخ نخواهد ماند.
زینب رحیم زاده
تکنسین پروتزهای دندانیعاشق آلبالو یخ زده با نمک، کار و خانواده: بیش از ۱۵ ساله در زمینه ساخت پروتزهای دندانی بهویژه ایمپلنت و زیبایی فعالیت میکنم. تلاش میکنیم تا وبسایت های دنت محیط مفید و اثربخشی برای دندانپزشکان و دندانسازان کشورم باشد.
- اگر بهدنبال همکاری با لابراتوار حرفهای هستید، همین الان تماس بگیرید
چقدر این مطلب مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا امتیاز شما مشخص شود!
میانگین امتیاز 4.9 / 5. تعداد آرا: 133
اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز میدهید
متاسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!
اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!
به ما بگویید چگونه میتوانم این مطلب را بهبود بخشم؟
- خانم رحیم زاده
- 1403-01-24
- 25266 بازدید
16 دیدگاه برای “دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی”
۱۵ سال سابقه کار دارم و مدرک تجربی ندارم چطور میتونم مدرک بگیرم و همکاری کنم
درود بر شما
پیشنهاد میکنم جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما با کارشناسان بخش آموزش مجموعه تماس داشته باشید.
۰۲۱-۲۸۴۲۶۰۵۰
سلام،آیا بعد از اتمام دوره با شما مدرک هم به هنرجو داده میشود،و آیا معتبر است و میتوان با آن وارد بازار کار شد
درود بر شما
چیزی بعنوان مدرک دندانسازی برای راهاندازی لابراتوار دندانسازی وجود ندارد و هنرجو بعد از پایان دورۀ آموزشی گواهینامه پایان دوره دریافت میکند. جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما با ما در ارتباط باشید.
باسلام وعرض ادب
باتوجه به علاقه ودقت عمل که عاشق کارهای هنری ازجمله دندانسازی هستم البته بایدعرض کنم که من بازنشسته فرهنگی دبیر بودم .واکنون هم برای استفا ده درست ازعمرم وهزینه های زندگی اگرلطف کنید .مرابرای اموزش ویادگیری این هنر که سالهاست به فکران هستم راهنمایی کنید بسیارممنون خواهم بود .باتشکر
درود بر شما
جناب چوپانی عزیز
پیشنهاد میکنم برای آشنایی بیشتر با این شغل با کارشناسان خبره بخش فروش مجموعه ما تماس و مشاوره بگیرید، مطمئن باشید مورد رضایت شما خواهد بود.
021-28426050
09132635894
سلام و درود خدمت شما استاد عزیز میخواستم توی دوره ی دندان سازی شرکت کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
درود بر شما
جهت کسب اطلاعات تکمیلی در رابطه با شرکت در دورههای آموزشی لطفاً با کارشناسان فروش مجموعه تماس داشته باشید. ۲۸۴۲۶۰۵۰-۰۲۱
سلام مطالب مفید عنوان کردید فقط هزینه وزمان آموزش بگید چقدر هست
درود بر شما
خوشحالیم که مفید واقع بوده، دورهها صرفا در تهران و بهصورت حضوری (خصوصی و تک نفره) برگزار میگردد، لطفاً با شمارۀ ۰۹۱۳۲۶۳۵۸۹۴ پشتیبانی تخصصی لابراتوار | های دنت | تماس حاصل فرمایید.
همکاران ما شما را راهنمایی خواهند کرد.
سلام
آیا در مشهد هم برای آموزش کسی رو میشناسین که معرفی کنین؟
با سپاس فراوان
درود بر شما
مکان برگزاری دوره های آموزشی فقط در تهران است. جهت کسب اطلاعات بیشتر از دوره ها حتما با کارشناسان بخش آموزش مجموعه تماس داشته باشید.
۰۲۱-۲۸۴۲۶۰۵۰
۰۹۱۳۲۶۳۵۸۹۴
موفق باشید
سلام خانم رحیم زاده من دوره ی آموزش دندانسازی رو می خواستم شرکت کنم ایا شما چنین دوره ای دارید ، چون من در سنندج زندگی می کنم ، از چه دوره ای باید شروع کنم لطفا راهنمایی بفرمایید
درود بر شما
بله میتوانید، دورهها صرفا در تهران و بهصورت حضوری (خصوصی و تک نفره) برگزار میگردد، لطفاً با شمارۀ 09132635894 پشتیبانی تخصصی لابراتوار | های دنت | تماس حاصل فرمایید.
همکاران ما شما را راهنمایی خواهند کرد.
سلام، ممنون میشم راهنمایی کنید که بنظر شما بهتر است توی دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی شرکت کنیم یا دوره هایی که آموزشگاهها برگزار میکنند مثل دوره ای که شما برگزار میکنید؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید
مرسی
یکی از برگزار کنندگان دورههای آموزش دندانسازی، جهاد دانشگاهی است که گواهی پایان دوره نیز به شرکت کنندگان اعطا مینماید.
همانطور که از نام دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی پیداست، شرکت کنندگان در طی این دوره صرفا کلیاتی از دندانسازی را آموزش میبینند و انتقال اطلاعات به صورت کلی است که هنرجو را به صورت عملی توانمند نخواهد کرد.
مدرک اخذ شده پس از شرکت در دوره دندانسازی جهاد دانشگاهی گواهی نامه ایست که بیشتر میتواند بعنوان یک رزومه برای افرادی که در حال مهاجرت از ایران هستند مفید باشد. البته ناگفته نماند که با آن گواهینامه نمیتوان مهاجرت کرد و فقط به عنوان اینکه شما چنین دورهای را گذراندهاید معتبر است. پس برای مهاجرت باید به دنبال کانال دیگری باشید. برای کار کردن داخل لابراتوارهای داخل ایران هم این گواهینامه مطرح نیست بلکه توانایی شماست که مورد ارزیابی قرار میگیرد، که متاسفانه این تخصص در دورههای دندانسازی جهاد دانشگاهی اتفاق نمیافتد.