
لابراتوار تخصصی تعمیر دندان مصنوعی
بهترین لابراتوار تخصصی تعمیر دندان مصنوعی

-
1
در صورت شکسته شدن دندان مصنوعی چه کار باید کرد؟
-
2
تعمیر شکستگی اندک دندانهای مصنوعی به چه صورت است؟
-
3
پیشگیری از شکسته شدن دندانهای مصنوعی چگونه است؟
-
4
آیا میتوان برای تعمیر دندان مصنوعی شکسته از چسب فوری استفاده کرد؟
-
5
مراحل تعمیر دندان مصنوعی شکسته چگونه است؟
-
6
شکستگیهای شایع دندان مصنوعی چیست؟
-
7
تعمیر دندان مصنوعی شبانه روزی چگونه است؟
-
8
چه افرادی باید دندان مصنوعی خودشان را تعویض کنند؟
-
9
دندان مصنوعی چقدر عمر میکند؟
-
10
چه روشهایی برای ترمیم دندان مصنوعی وجود دارد؟
-
11
قیمت تعمیر دندان مصنوعی
-
12
دندان مصنوعی برای افراد جوان
اقدامات مربوط به تعمیر دندان مصنوعی مهارت و تخصص خاص خود را میطلبد. از اینرو، تعمیر دندان مصنوعی کاری حساس است که باید به لابراتوارها و مراکز متخصص و مجرب سپرده شود. تعمیر دندان مصنوعی با توجه به نوع شکستگی دندان ممکن است کاری سخت یا راحت باشد. اما، اغلب اوقات تعمیر دندانهای مصنوعی کاری ممکن است.
برای این کار به مواد اولیه و تجهیزات خاصی نیاز است و در مراکز تخصصی این کار بسیار بهتر از روش خانگی آن صورت میپذیرد.
در صورت شکسته شدن دندان مصنوعی چه کار باید کرد؟
شکستگی دندان مصنوعی در هر صورت امری شدنی است و به روشهای مختلف قابل برطرفسازی است. اما هرچه این کار اساسیتر انجام پذیرد، تعمیر انجام شده ماندگارتر خواهد بود. البته شکستگیها ممکن است در قسمت دندان و یا در قسمت لثه آنها که نوعی ماده اکریلیک با رنگ صورتی است، اتفاق بیفتد.
به طور مثال کنده شدن دندان، شکسته شدن ماده اکریلیک، ترک برداشتن دندان، شکسته شدن قسمتی از دندان و دو نیم شدن آن و مواردی از این قبیل از جمله شکستگیهایی هستند که برای دندانهای مصنوعی ممکن است اتفاق بیفتد. گاهی نیز شکستگی در اثر استفاده زیاد از دندانها و به علت فشارهای وارد آمده به آنها است.
گاهی اوقات نیز ممکن است در اثر افتادن دندانهای مصنوعی، شکستگی برای آنها اتفاق بیفتد. از اینرو، نوع و میزان شکستگی دندانها با هم فرق دارد و به این ترتیب روش تعمیر آنها نیز متفاوت است.
تعمیر شکستگی اندک دندانهای مصنوعی به چه صورت است؟
تعمیر دندان مصنوعی شکسته در صورتی که شکستگی خفیف و اندک باشد، نسبتاً آسان است. با این حال نیز لازم است این کار به یک مجموعه متخصص مانند مراکز دندانسازی سپرده شود. چسباندن دندان مصنوعی شکسته یکی از راههایی است که مورد توجه قرار گرفته است اما ما به هیچ عنوان توصیه نمیکنیم! و در ادامه در رابطه با علت آن بیشتر توضیح میدهیم.
پیشگیری از شکسته شدن دندانهای مصنوعی چگونه است؟
با توجه به اینکه شکستگی دندان مصنوعی میتواند دلایل مختلفی داشته باشد، برای جلوگیری از شکسته شدن آنها باید پیشگیریهای لازم را انجام داد. از جمله این اقدامات مراقبت از آنها در هنگام مسواک زدن و شستشو است. برای این کار معمولاً دندانهای مصنوعی از دهان خارج میشوند. در آن هنگام باید مراقب نیفتادن دندانها بود. گاهی جویدن مواد غذایی سفت و سخت میتواند علت شکسته شدن شود که از این کار هم باید اجتناب کرد.
گاهی نیز شکستگی در اثر استفادههای مکرر از دندانها است. در این صورت به محض اتفاق افتادن کوچکترین شکستگی یا ترک برداشتن باید دندانها را به دندانساز نشان داد تا اقدامات لازم در راستای جلوگیری از شکسته شدن آنها انجام شود.
آیا میتوان برای تعمیر دندان مصنوعی شکسته از چسب فوری (Superglue) استفاده کرد؟
تعمیر دندان مصنوعی شکسته با استفاده از چسب یکی از اشتباهات بزرگ برای بازسازی آنها است. چراکه احتمال شکسته شدن مجدد دندان مصنوعی از همان قسمت و خطر بلعیدن مواد چسبی و بوجود آمدن مشکلات بعدی وجود دارد، همچنین استفاده از چسب فوری و یا غیر فوری برای دندان مصنوعی به هیچ عنوان توصیه نمیگردد.
تنها راه، مراجعه به دندانساز یا دندانپزشک است.
مراحل تعمیر دندان مصنوعی شکسته چگونه است؟
تعمیر دندان مصنوعی شکسته توسط دندانساز به تجهیزات و مواد اولیه نیاز دارد. محصولاتی که به این منظور استفاده میشوند از استانداردهای لازم برخوردار بوده و مختص کار دندانسازی هستند. از این رو مورد تایید سازمان غذا و دارو نیز هستند. با توجه به نوع شکستگی، تعمیر دندان مصنوعی ممکن است از طریق قرار دادن دندان جدید در محل دندان کنده شده و یا تعمیر دست دندان مصنوعی باشد.
مهمترین گامی که شما به عنوان صاحب دندان مصنوعی برای تعمیر دندانها باید بردارید، مراجعه به دندانساز یا دندانپزشک مربوطه است. در این صورت میتوانید تمامی مراحل تعمیر دندان خود را به وی واگذار کنید تا تعمیرات به صورت اصولی انجام شوند.

شکستگیهای شایع دندان مصنوعی چیست؟
از شایعترین شکستگیهای دندان مصنوعی میتوان به:
1. ترک خوردگی دندان
2. شکستگیهای ریز
3. شکستگیهای بزرگ در دندان
4. کنده شدن دندان
5. شکسته شدن قسمت اکریلیک و لثه مصنوعی
و مواردی از این قبیل اشاره کرد.
تعمیر دندان مصنوعی شبانه روزی چگونه است؟
پیش از این نیز اشاره شد که تعمیر دندان مصنوعی شبانه روزی میتواند در مدت زمانی کوتاه انجام شود. معمولاً شکستگیهای ریز و ترکهای دندان به صورت فوری و در یک روز قابل رفع است. البته مهارت شخص دندانساز نیز بیتاثیر نیست. برای این کار ممکن است از روش جوش دادن دندان مصنوعی شکسته یا روشهای دیگر استفاده شود.

دندان مصنوعی چقدر عمر میکند؟
دندان مصنوعیها از موادی مصنوعی و مقاوم ساخته میشوند که میزان مرغوبیت این مواد و ساختار استاندارد دندانها طول عمر بالای آنها را تضمین میکنند. با این حال، به طور دقیق نمیتوان گفت که دندان مصنوعیها چقدر عمر میکنند. چرا که نحوه استفاده از آنها توسط افراد فرق دارد. پیشگیری از شکستگی و مراقبتهای صورت گرفته از آنها نیز به نوعی در طول عمر آنها دخالت دارند. با وجود روشهای تعمیر دندان مصنوعی امروزه میتوان طول عمر دندانهای مصنوعی را به مقدار قابل توجهی افزایش داد.
چه روشهایی برای ترمیم دندان مصنوعی وجود دارد؟
در این رابطه نیز پیش از این صحبت شده است. معمولاً زمانی که دندانها دچار آسیبهای جزئی یا جدی میشوند، لازم است برای ترمیم آنها اقدام شود. در این صورت بازسازی کلی آنها از جمله اقدامات ترمیمی در این زمینه محسوب میشوند. در ادامه نیز دو روش ترمیمی دیگر بیان میشوند:
1- ریلاین دندان مصنوعی یعنی چه؟
ریلاین دندان مصنوعی یا آستر دادن زیر دست دندان جهت انطباق بیشتر دندانهای مصنوعی با دهان بیمار یکی از روشهای ترمیم و تعمیر دندان مصنوعی شکسته محسوب میگردد.
2- ری بیس دندان مصنوعی یعنی چه؟
ری بیس دندان از جمله اقدامات موثر در راستای حل مشکل لقی دندانهای مصنوعی است. برای این کار ممکن است مانند روش ریلاین دندان، از روش آستر دادن زیر دست دندان استفاده شود.
هزینه تعمیر دندان مصنوعی شکسته
قیمت تعمیر دندان مصنوعی شکسته در مقایسه با هزینه لازم برای تعویض دندانهای مصنوعی قطعا بسیار ارزانتر است. با این حال، قیمت تعمیر دندان مصنوعی به میزان شکستگی دندان و مقدار کار لازم برای تعمیر
بین 1.5 میلیون تومان تا 2 میلیون تومان متغیر است.
برای دریافت مشاورههای لازم درخصوص قیمت قطعی تعمیر دندان مصنوعی نیاز است حضوراً به لابراتوار دندانسازی (های دنت) مراجعه فرمایید.

انواع دندان مصنوعی و قیمت آن
دلایل زیادی میتواند وجود داشته باشد که باعث شود افراد به سراغ انواع دندانهای مصنوعی یا همان پروتز متحرک بروند.
فاکتورهایی مانند بالا رفتن سن، عدم مراقبت از دندانها، ابتلا به بیماریهای گوناگون و … ممکن است باعث از دست رفتن دندانها شوند. در این شرایط، استفاده از دندانهای مصنوعی یکی از طرح درمانهایی است که از دیرباز برای بی دندانی وجود داشته است.
ما در این محتوا قصد داریم که در رابطه با بهترین نوع پروتز متحرک و تمامی اطلاعاتی که شما باید قبل از مراجعه به هر دندانساز یا دندانپزشکی درباره آن بدانید، صحبت کنیم.
مقالات سایت
اگر همکار و در حال مطالعۀ این برگه هستید پیشنهاد میکنیم با شرکت در دوره آموزش دندانسازی اطلاعات جامع، تخصصی و مفیدتری در این زمینه به دست بیاورید. همچنین با اصطلاحات دندانسازی و کتاب اطلس لغات و اصطلاحات دندانسازی آشنا شده و با استفاده از فیلم آموزش دندانسازی با نحوۀ کار این مجموعه بیشتر آشنا شوید.
برگۀ دانلود رایگان کتاب آموزش دندانسازی نیز یک مکان عالی در اختیار علاقهمندان است تا بتوانند با دانلود و مطالعه این کتب به معلومات خود بیافزایند. فراموش نکنید که آموزش دندانسازی زینب رحیم زاده مسیری فوقالعاده برای مسلط شدن بر تمام نکات دندانسازی است. خاطر نشان میکنیم اشخاصی که قصد مهاجرت به خارج از کشور را دارند میتوانند با امکاناتی که در مجموعه آموزشی لابراتوار های دنت برای آنها در نظر گرفته شده به بهترین شکل ممکن مراحل تبدیل به یک متخصص تراز اول رشتۀ دندانسازی را سپری کنند و به مقصودشان برسند.

زینب رحیم زاده
تکنسین پروتزهای دندانیعاشق آلبالو یخ زده با نمک، کار و خانواده
بیش از 17 ساله در زمینه ساخت پروتزهای دندانی بهویژه ایمپلنت و زیبایی فعالیت میکنم. تلاش میکنیم تا وبسایت های دنت محیط مفید و اثربخشی برای دندانپزشکان و دندانسازان کشورم باشد.
- اگر بهدنبال همکاری با لابراتوار حرفهای هستید، همین الان تماس بگیرید
چقدر این مطلب مفید بود؟
بر روی یک ستاره کلیک کنید تا امتیاز شما مشخص شود!
میانگین امتیاز 4.8 / 5. تعداد آرا: 5
اولین نفری باشید که به این مطلب امتیاز میدهید
متاسفیم که این مطلب برای شما مفید نبود!
اجازه دهید این مطلب را بهتر کنیم!
به من بگویید چگونه میتوانم این مطلب را بهبود بخشم؟