تراش روکش دندان پایه

اگر تراش روکش دندان مشکل و نقص داشته باشد، لابراتوار در ساخت آن روکش از لحاظ فینیشینگ لاین، آندرکات‌ها و مسیر نشست و… به چالش بر می‌خورد. در این مقاله اصول پایه تراش روکش دندان که باید در تمام روکش‌های دندانی لحاظ شود را ذکر کرده‌ایم. هرچند که این خصوصیات در روکش‌های مختلف می‌توانند تفاوت‌های جزئی داشته باشند، اما در اصول اولیه با یکدیگر مشترک هستند. 

انتخاب رنگ روکش دندان

انتخاب رنگ روکش دندان از چالش برانگیزترین مسائل پیش روی یک دندانپزشک است. انتخاب رنگی طبیعی که بیش از اندازه سفید نباشد و در عین حال بیمار را راضی نگه دارد، نیازمند درنظر گرفتن فاکتورهایی است که در این مقاله بررسی کرده ایم.

ساخت پست و کور اختصاصی

در این مقاله سعی داریم در خصوص پست و کور اختصاصی صحبت کنیم. جهت ساخت پست و کورهای اختصاصی در ابتدا نیاز به قالب گیری هست که این مورد به دو روش مستقیم و غیر مستقیم توسط دندانپزشک می تواند انجام شود. در ادامه به توضیح هر کدام از این روش ها می پردازیم.

پست و کور دندان و انواع آن

در این مطلب با انواع پست و کور بعلاوه مزایا و معایب آن بطور کامل آشنا می‌شوید حال این دندانپزشک است که باید با توجه به شرایط بیمار از نظر نسج باقی مانده از دندان، هزینه، زمان و کیفیتی که می تواند برای بیمار شرح دهد طرح درمان را انتخاب و وارد مرحله انجام آن شود.

فضای استخوانی برای کاشت یک واحد ایمپلنت

فضای استخوانی ایده آل برای کاشت یک واحد ایمپلنت ۸ میلی‌متر عرض مزیودیستال، ۶ میلی‌متر عرض باکولینگوالی و ۱۴ میلی‌متر ارتفاع است. سایز مناسب ایمپلنت عرض ۴ میلی‌متر و طول ۱۲ میلی‌متر است. باید در نظر گرفت در کاشت ایمپلنت حداقل ۱ میلی‌متر استخوان باید در اطراف آن باشد.

اجزا کلینیکی و لابراتواری ایمپلنت

اجزا کلینیکی و لابراتواری ایمپلنت از دست مواردی است که دندان‌پزشک و لابراتوار باید به آن شناخت کافی داشته باشند. هرچند که این اجزا در دو نوع پروتز ایمپلنت از نظر سمان شونده یا نوع پیچ شونده با یکدیگر تفاوت‌هایی جزئی دارند.

فرم دانلود اپلیکیشن | های دنت